top of page

Visborggaard Slotspark

Når du besøger Hotel Møllehuset kan du opleve den fantastiske renæssancepark, der blev anlagt under slottets storhedstid for omkring 400 år siden. Det er Danmarks eneste fredede renæssancepark, og tager man en tur gennem parken kan man nemt forestille sig, hvordan den adelige husstand har spadseret på stierne gennem den smukke park. 

Gæster der besøger renæssanceparken ved Visborggaard kan med fordel medbringe en picnickurv og nyde en dejlig middag alene eller sammen med familie og venner. Hvert år afholdes der forskellige aktiviteter i parken såsom skattejagt, skoleudflugter, musikarrangementer, teaterspil, events og meget mere - så vær sikker på, at du følger os på Facebook og Instagram for at holde dig opdateret!

Parken har flotte, velholdte buske og træer og vores plæner er altid pæne. Derudover har vi smukke rosenbed, der altid er en dejlig oplevelse for besøgende gæster. Det er et historisk sted, hvor adelige riddere og prinsesser har opholdt sig gennem mange år - og nu har du mulighed for at opleve de samme eventyrlige omgivelser som dem!

Visborggaard slots svaner

I parken kan du være heldig at finde ænder, harer eller de smukke svaner som du kan se på billedet ovenfor. Der er altid liv i parken, så du kan være sikker på, at opleve noget spændende når du besøger den!

bottom of page